Почеле припреме за Новосадски маратон

Почеле припреме за Новосадски маратон

Почеле припреме за Новосадски маратон

Голубица, СРЕДА, 19. СЕП 2018.

Припреме за 26. Новосадски маратон почеле су данас одржавањем састанка председника Скупштине Града Новог Сада и председника Организационог одбора Новосадског маратона Здравка Јелушића и представника установа, предузећа и институција које учествују у организовању трка Новосадског маратона.

Циљ састанка јесте да се свим учесницима у организацији трке представи рута стазе, али и да се прецизирају детаљи и радње које је неопходно обавити како би се трке Новосадског маратона одржале у најбољем реду и уз минимум ометања саобраћаја у граду. Новосадски маратон, 26. по реду, одржаће се у недељу 14. октобра, а током разговора је договорен још један састанак, како би се отклониле евентуалне нејасноће.
У оквиру 26. Новосадског маратона одржаће се и низ пратећих, краћих трка, попут дипломатског маратона, штафетног маратона, трка на 33,815 километара, трка на 25,435 километара, трке задовољства за средњошколце и основце, као и традиционална пузећа трка беба. Традиционлано, старт трке биће на Тргу слободе.

Нема Коментара

Поставите Коментар