Све зимске службе на терену 24 сата

Све зимске службе на терену 24 сата

Све зимске службе на терену 24 сата

Голубица, СУБОТА 15.12.2018, Извор: Голубица

На састанку Градског штаба зимске службе који је одржан у Градској кући констатовано је да су зимске службе градских предузећа, односно ЈКП “Градско зеленило“, ЈКП “Чистоћа“, ЈКП “Паркинг сервис“ и ЈКП “Пут“ константно на терену са свом расположивом механизацијом и људством.

На територији Града Новог Сада, снег непрекидно пада 24 сата, што је уобичајено за ово доба године, и до сада је нападало 35 центиметара снежног покривача.

У граду су ангажовани сви расположиви капацитети и механизација у циљу одржавања редовног функционисања града, и надлежне службе су у сталној комуникацији и синхронизованом деловању. Саобраћајнице се чисте редовно према приоритету, јавни градски превоз одвија по предвиђеном режиму, и здравствене установе функционишу уобичајено.

-Захваљујући новој механизацији коју је купио Град Нови Сад, нема застоја у функционисању градских служби. То је одговорна политика коју ће Град наставити да води и у будуће. Све службе су спремно дочекале падавине, 24 сата су на терену и интезивно раде. Према подацима Републичког хидрометеоролошког завода снег ће и даље падати у току дана, али зимске службе ће радити нон-стоп, без одмора како бисмо обезбедили несметано одвијање живота у граду- рекао је члан Градског већа за комуналне послове Владимир Стојковић.

Нема Коментара

Поставите Коментар