„СЛОБОДА МЕДИЈА“ У РЕЖИЈИ БОРЕ НОВАКОВИЋА: Новинари хтели да му поставе питања, па замало дошло до физичког обрачуна!

Голубица, СРЕДА, 19. СЕП 2018. Foto printskrin

На штанду Народне Странке Вука Јеремића који је данас био постављен у центру, а где су се потписвале петиције против наводног рушења Спенса дошло је до вербалног обрачуна између присталица ове странке и новинара.

Новинари портала Национлист.рс, покушали су да поставе питања окупљенима међу којима је био и бивши први човек Новог Сада Борислав Новаковић, повереник Народне Странке за Нови Сад.

Покушали су да му поставе питања, али је тада дошло до вербалног обрачуна, па је полиција морала да интервенише како не би поново дошло до физичког сукоба. Новинари тврде да су Бори сметале чињенице о аферама које су догодиле за време његовог мандата, те да није желео да одговори на питања и понашао се бахато.

“Моја је грађанска дужност била да поставим права питања штеточини и доказаном лопову који се представља као спасилац. Ономе ко је упропастио крчму, тражио сам рачун и то је нормална ствар. Питање је зашто Бора крије одговоре”- каже Михаило Јањић, члан председништва Српске деснице.

“Страшно је да иста она полиција коју је кукавички тукао Бора Новаковићу у Врбасу, брани Бору Новаковића од новинарских питања. Вероватно су га угрозили уговори Зига и докази о махинацијама, на које не сме да ми одговори 122 дана, док се жали на цензуру”– рекао је новинар Томо Ловрековић.

Повезане објаве