ПОСЛЕ 40 ГОДИНА АСФАЛТИРА СЕ У БУДИСАВИ

ПОСЛЕ 40 ГОДИНА АСФАЛТИРА СЕ БУДИСАВА

ПОСЛЕ 40 ГОДИНА АСФАЛТИРА СЕ У БУДИСАВИ

За поправку саобраћајница у Будисави у дужини 6.6 km, Град Нови Сад је предвидео 56 милиона динара. Како је речено током обиласка локације, изводе се радови на поправци коловозне конструкције и пресвлачење слојем асфалта у Улици Вука Караџића (1.800 m) и делу Партизанске улице (500 m), а у плану, до краја године, су поправка и пресвлачење улица Душана Ћубића, Петефи Шандора, Прњаворске, Цара Душана, дела Партизанске и поправка асфалтираног застора на рукометном терену.- У јеку смо сезоне када се највише улаже у путну инфраструктуру, ту је ЈКП Пут којем налоге издаје Управа за грађевинско земљиште и инвестиције и покушавамо да будемо присутни свуда.

У Будисави је урађена комплетна канализација, уређени су спортски терени у школи, опремљене јаслице, сада се ради Клуб пензионера, сређивали смо центар места, а помогли смо и око Парохијског дома. Видећемо шта ће Месна заједница предложити као следеће да се ради. Ове улице су задњи пут асфалтиране 20 година пре него што се родио актуелни председник Месне заједнице, а он је 1996 годиште. Људи се највише радују сређивању путева и јавној расвети. Настојаћемо да обезбедимо и додатна средства за ЈКП Пут, које је за време ванредног стања било веома активно, могли су лакше и више да раде због мање фреквенције саобраћаја – рекао је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

Од почетка године у Будисави су изведени радови на поправци приступног пута, пешачке стазе и платоа код Светосавског дома у шта је уложено 2,3 милиона динара, а осим поменутог биће поправљени оштећени коловози и у другим улицама, као и саобраћајна сигнализација.

Извор: Голубица

Нема Коментара

Поставите Коментар