ВУЧИЋ: Приватници који не буду отпуштали раднике добиће помоћ државе

ВУЧИЋ: Приватници који не буду отпуштали раднике добиће помоћ државе

ВУЧИЋ: Приватници који не буду отпуштали раднике добиће помоћ државе

Преминула је трећа особа заражена коронавирусом у Србији. Према најновијим подацима, у Србији је потврђено још 27 случајева коронавируса, па је укупан број оболелих 249. Просечна старост оболелих у Србији је око 50 година, а две трећине заражених су мушкарци.

18.54 – Размишљали смо да изолујемо десет централних београдских општина, чим буде потребно урадићемо то, рекао је Вучић. 

18.47 – Више од свега нам је потребно да људи остану код куће, рекао је Вучић и поручио грађанима да издрже.

18.46 – На значајну и велику државну помоћ могу да рачунају они предузетници који не буду отпуштали људе, каже председник. 

18.45 – Мартовска пензија неће бити исплаћена у два дела, него одједном 10. априла заједно са 4.000 динара помоћи пензионерима.

18.41 – Србија неће да смањује пензије, ни плате у јавном сектору, нећемо да дирамо ни минималац. Зато ће сав новац бити упућен у приватни сектор, истиче Вучић.

18.40 – Хоћемо да кренемо у контранапад на вирус, али за то нам је потребан народ који ће да разуме да треба 20 дана да седи у кући, рекао је Вучић.

18.38 – Од пресудног значаја је да наши лекари и медицинске сетре издрже, већ су уморни, а предстоји нам тежи део, додаје Вучић и каже да никада нећемо моћи да им изразимо захвалност коју заслужују.

18.35 – Рачунамо на експертско знање кинеских стручњака и помоћ Кине у овој жестокој борби, каже Вучић. 

18.30 – Почињемо са масовним тестирањем по савету кинеских стручњака, истиче Вучић.

18.24 – Пре нешто више од сат времена преминула је још једна особа женског пола стара 60 година у болници „Драгица Мишовић“. Није имала тешку клиничку слику. То је трећа жртва коронавируса у Србији, навео је председник Александар Вучић.

Извор: РТС

Нема Коментара

Поставите Коментар